Avots: www.portativie.com

Lēti LED akcijas monitori

LED monitori – izbaudi visas pasaules krāsas lieliskā kvalitātē!

Lieliska attēla un skaņas kvalitāte, kontrasta proporcijas, pilna HD izšķirtspēja un smalks dizains. Tā var raksturot LED monitorus, kuru popularitāte nepārstāj pieaugt.

Šis pieprasījums ir pamatots tāpēc, ka LED monitori atbilst mūsdienu vajadzībām, un tajā ir pārdomāts stila, koncepcijas un apdares apvienojums. Pateicoties jaunākajām tehnoloģijām, LED monitori patērē ievērojami mazāk elektroenerģijas nekā iepriekšējās paaudzes monitori.

Izvēloties LED monitoru, svarīgi pievērst uzmanību vairākiem parametriem.

Ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik detalizēti izskatīsies attēls. Lielāks monitors parasti atbalsta augstāku izšķirtspēju. Savukārt kontrasts norāda atšķirību starp vistumšāko (pilnīgi melnu) un visgaišāko (pilnīgi baltu) pikseli. Parametrs “gaišums” atbild par bildes spilgtumu. LED monitoriem standarta gaišums ir 200-300 cd/m2. Laiku, cik ātri mainīsies pikseļu krāsas un cik ātri tiks attēloti kustīgie attēli, norāda reakcijas laiks. Optimālākais reakcijas laiks – ne vairāk kā 5 m/s.

Nedrīkst aizmirst arī par pieslēguma veidiem. Šobrīd ir aktuāli monitori ar HDMI pieslēgumu, kam ir augsta attēla un skaņas precizitāte.

Un, protams – izmērs. Piemeklējot monitoru stacionārajam datoram iesakam izvēlēties 23-24 collu lielus monitorus. Savukārt, ja kārotais monitors kalpos kā TV – labākais izmērs būtu sākot no 24’’ atkarībā no istabas lieluma un vēlamā attāluma līdz monitoram.