Avots: www.portativie.com

Dell Ultra Sharp U2312HM LED monitors

Akcija! 23" Dell Ultra Sharp U2312HM LED monitors tikai šonedēļ un tikai par Ls 122,-

 

Augstas kvalitātes 23" Dell Ultra Sharp U2312HM LED monitors ar IPS matricu un FullHD 1920 X 1080px izšķirtspēju par labāko cenu Latvijā - 122 Ls!

Šī monitora tehniskie raksturlielumi dod augstus krāsu atbilstības rādītājus, lielisku attēla pārredzamību no dažādiem leņķiem, kā arī spilgtu un asu attēlu.

Pateicoties šīm īpašībām, Dell Ultra Sharp U2312HM monitors būs lielisks sabiedrotais jebkuram uzdevumam - foto/video apstrādei, intensīvam darbam ar dokumentiem vai filmu baudīšanai.
Bez jau minētajām priekšrocībām šis monitors ir aprīkots ar biznesa klases Pivot/HAS turētāju, kas nodrošina ekrāna pagriešanu Portrait vai pozīcījās un iespēju regulēt ekrāna augstumu un leņķi.

Monitoram ir 3 gadu garantija!


    lēti akcijas monitori
  • LED izgaismojums nodrošina augstu kontrastu, lielisku gaišumu un minimālu elektroenerģijas patēriņu, turklāt LED monitoru ekrāna korpuss ir daudz plānāks un elegantāks par vecākas tehnoloģijas izstrādājumiem.
  • Pateicoties FullHD (1920px X 1080px) izšķirtspējai šis monitors lieliski kalpos BlueRay kvalitātes filmu baudīšanai pilna ekrāna režīmā.
  • IPS matrica šim monitoram nodrošina augstus krāsu atbilstības rādītājus, lielisku attēla kontrastu un labu pārredzamību no praktiski visiem skata leņķiem.
  • DisplayPort pieslēgvieta nodrošina augstākās kvalitātes attēla saņemšanu no datora grafiskās kartes, kas atbalsta šo tehnoloģiju.
  • Pieslēgvieta DVI nodrošina savietojamību ar klasiskajām videokartēm, kas aprīkotas ar šo pieslēgvietu.
  • Pieslēgvieta D-SUB atbalsta grafiskās kartes ar iepriekšējās paaudzes - analgo VGA spraudni un salīdzinoši jaunākas paaudzes DVI-I standartu izmantojot pāreju DVI-I -> D-Sub.

SPIED ŠEIT, LAI NOPIRKTU ŠO MONITORU LĒTĀK!